TENDE
veliki broj raznih modela tende za sunce
MODELI
opis
Veliki broj raznih modela pergotendi pružaju razne mogućnosti ugradnje i na najzahtjevnije lokacije. Njihova jednostavnost i elegancija u kombinaciji sa mogućnošću bočnog zatvaranja, omogućuju korištenje otovorenih prostora kroz cijelu godinu, neovisno o godišnjem dobu. Sve pergotende pokreću se pomoću Somfy elektromotora
tende

Tenda na Ruke

Ovo su najučestaliji modeli tende za zaštitu od sunca za kućanstva. Najznačajnije karakteristike ovih modela tendi su jednostavnost rukovanja, velika otpornost konstrukcije i ostalih dijelova na vanjske utjecaje, mogućnost ugradnje el.motora i senzora za vjetar, ali i mogućnost rukovanja samom tendom pomoću mobilne aplikacije.

SAZNAJ VISE
tende

Tenda Na Pad

Ova vrsta tende pogodna je za zatvaranje manjih terasa. Glavna karakteristika ovog modela je vertikalno spuštanje i dizanje, koje je moguće sa bočnim vodilicama ili sa kukama/tzv.rukama montiranim u pod, odnosno na ogradu.

SAZNAJ VISE
tende

Kupolasta Tenda

Kupolasta tenda idealna je za balkone, izloge trgovina, ulaze i slične lokacije na kojima nije potreban veliki izbačaj. Zbog svoje konstrukcije štiti i na bočnim stranama.

SAZNAJ VISE
tende

Kasetna Tenda

Model tende koji prilikom zatvaranja ulazi u elegantnu kutiju čime se postiže maksimalna zaštita tijekom cijele godine.

SAZNAJ VISE
Imate Projekt Na Umu?
Za ponudu prilagođenu vašim potrebama obratite nam se na broj telefona ili pošaljite upit.
+385 (0) 52 438 169
Pošalji upit